OM MIG


Min erfarenhet av reklam, marknadsföring och digitala kampanjer ger ditt varumärke värdefullt innehåll och innebär rätt budskap i dina marknadsföringskanaler .

BAKGRUND

Jag är anställd på Circus reklambyrå i Göteborg. Dessförinnan har jag jobbat på byråer i Stockholm och Göteborg och samlat på mig breda kunskaper från arbetskamrater och uppdragsgivare.

De flesta uppdragen har varit inom konsumentmarknadsföring, något jag på senare tid haft nytta av även i andra projekt av mer B2B- eller LifeScience-karaktär där det handlar om att utveckla strategier eller hitta en attraktiv och tydlig tonalitet med intresseväckande budskap.

Den senaste utbildningen jag gått var UX-writing på Berghs School of Communication, värdefullt eftersom allt fler av mina uppdrag handlar om att skapa content till mina kunders hemsidor, ett content som givetvis ska stämma överens med det övergripande budskapet för varumärket. Men där även mikrocopyn och UX-copyn är väldigt viktiga för upplevelsen av hemsidan. Exempel på tidigare utbildningar är Copywriter DIHM i Göteborg och jag är även diplomerad Copywriter från Berghs i Stockholm..

Rätt tonalitet stärker ditt varumärke.

COPYWRITER & KREATÖR

KAROLINA HOLMBERG MAGNUSSON

copywriter

karolina@kkompani.se